Eddy Raaff

Volgens mijn Profile Dynamics profiel zijn geel en groen mijn dominante drijfveren en ben ik te typeren als een sociale creatieveling. Volgens de vele klanten die ik sinds 2000 als freelance adviseur heb leren kennen, klopt dit.

Wat betekent dit in de praktijk? Dat ik altijd oplossingen kan bedenken, terwijl ik altijd oog zal hebben voor het menselijke. En mijn flexibiliteit stelt mij in staat om dat ongeacht de branche of de positie te realiseren. Of het nu gaat om branches als de uitgeverij, onderwijs, petrochemie, cultuur, luchtvaart, farmacie; of in posities als P&O adviseur, arbeidsvoorwaarden adviseur, projectleider, recruiter, manager, ik zal daar met dezelfde passie en normen & waarden in opereren.

Passie voor het P&O-vak betekent ook dat ik breed inzet baar ben: inkrimping, het toepassen van de verlofregeling uit de cao, het re-integreren van langdurig zieken, het opstellen van functiebeschrijvingen, Kernwaarden die bij mensen (in) en organisaties zijn Samenwerken, Excelleren, Ontwikkeling, Geborgenheid, Respect en Efficiency.

In de afgelopen 25 jaar heb ik in het inmiddels grote netwerk, praktische en succesvolle P&O producten en toepasbare adviezen kunnen implementeren. Eddy Raaff, een naam zoals de vogel, maar dan met dubbel F.