Individuele medewerkers

Hoe ga ik om met die ene collega? Ik wil me verder ontwikkelen, welk pad sla ik in? Wat is de beste manier om te solliciteren? Ortelius P&O kan je dat op een snelle en praktische manier laten ontdekken. Behoefte aan een cadeau voor de toekomst?


ONTDEK JE KRACHT MET DRIJFVEREN

De drijfveren zijn de basis voor ontwikkeling. Waar ligt je kracht? Welk gedrag kun je aanleren en zal je energie geven en wat kun je maar beter aan anderen overlaten? Met welk type organisatie, werk of collega heb je een sterke of juist minder goede aansluiting? Een drijfverenprofiel van Profile Dynamics geeft je antwoord op die vragen.

Profile Dynamics is een toegankelijke en relatief goedkope methodiek die je persoonlijke drijfveren boven water brengt en (zelf)inzicht biedt. We hebben gemerkt dat de methode snel en veel waarde toevoegt als het gaat om intermenselijke samenwerking of om te beoordelen of er een match tussen mens en taak zal zijn. Als je je niet op je plek voelt zitten, snap je met het inzicht van je drijfverenprofiel snel dat je beter naar een andere baan uit kunt kijken en in welke richting je het beste kunt zoeken. Je voorkomt dat je energie (nog verder) weglekt, of erger, dat je overspannen raakt en met een burn-out thuis komt te zitten.  Dat waar je onbewust waarschijnlijk al langer tegen aanhikte wordt je opeens duidelijk – een voorwaarde om in beweging te komen.

Klanten ervaren het drijfverenprofiel als een cadeautje en herkennen zich er altijd in: “Goh, je kent me helemaal niet, maar hoe je me hier typeert klopt als een bus!” En trots lopen ze de deur uit, want ja, iedereen heeft kwaliteiten! Het is alleen de kunst om ze helder op je netvlies te hebben om opnieuw energie te krijgen van je werk, óf gericht ander fijn werk te gaan zoeken.

Om je daarbij te helpen maken we gebruik van Profile Dynamics. Zowel Eddy Raaff als Marjoleine Meijer zijn gecertificeerde consultants voor deze methodiek. Zie ook profiledynamics.com.


ZIPPER METHODE: MEER, OF WEER, PLEZIER IN WERK EN PRIVÉ

Wil jij verandering in werksituaties, gezinssituaties of andere contacten? Wil je vaste patronen of gedachten doorbreken en met meer plezier en energie in het leven staan? Wil je van een gevoel van onzekerheid af? Dan biedt de Zipper®Methode snel praktische handvatten. Meetbaar resultaat in slechts vijf sessies binnen drie maanden. Geen huiswerk.

Lees hier meer over de Zipper®Methode.