Individuele coaching met de ZipperRmethode en ReAttach: meer, of weer, plezier in werk en privé

Zit je “vast” en wil jij verandering in je werksituatie, gezinssituatie of andere contacten? Wil je belemmerende patronen of gedachten doorbreken en met (meer) plezier en energie in het leven staan? Dan biedt de Zipper®Methode snel hulp.

 

Nieuwe energie om je verder te ontwikkelen

 • de Zipper®Methode zet verandering in gang en geeft concrete handvatten voor de toekomst;
 • geeft meetbaar resultaat in slechts vijf sessies binnen drie maanden;
 • geen huiswerk.

Nieuwe inzichten

De Zipper®Methode geeft inzicht in relaties, vriendschappen, conflicten, werksfeer en de verstandhouding met collega’s, leidinggevenden en de rest van je omgeving. Je krijgt zelfinzicht door reflectie en door afstand te nemen van de dagelijkse praktijk. Bewustwording en nieuwe inzichten zijn een voorwaarde voor het doorbreken van gedragspatronen of gedachten die je als belemmerend ervaart.
Je krijgt ook inzicht in je drijfveren. Wat kost je energie en wat geeft je energie? Van daaruit kun je je verder ontwikkelen. Je krijgt geen tips of adviezen (tenzij je er om vraagt); de crux is dat je zelf ontdekt wat je te doen staat. Iedere coachingsessie met de Zipper®Methode zet je verder in beweging en draagt bij aan een betere mentale balans, stressvermindering, verhoging van je productiviteit, hogere motivatie en betere samenwerking.

Afgestemd op jouw behoefte

De Zipper®Methode stemmen we helemaal op jouw behoeften af. Je krijgt een unieke combinatie van:

 • drijfverenmethodiek
  Een persoonlijk drijfverenprofiel gaat je helpen om jezelf, je team, je familie of vrienden beter te leren kennen en begrijpen. Waarom doet iedereen de dingen die hij of zij doet? Wat is belangrijk in het leven en waar houden jij en de mensen in je omgeving juist niet van? Wat levert energie op? Wat kost energie? Het drijfverenprofiel meet de persoonlijke behoeften in een werksituatie nauwkeurig en objectief en biedt praktische handvatten voor ontwikkeling en groei.
 • opstellingen
  De Zipper-pionnen zijn een hulpmiddel om organisatie- en familieopstellingen uit te voeren zonder een groep mensen. Onderlinge relaties en de eventuele lading die erop zit worden snel duidelijk. Je krijgt (zelf)inzicht door reflectie en door afstand te nemen van de dagelijkse praktijk met behulp van de opstellingen.
 • stressrelease
  Stressrelease gebeurt met ReAttach. ReAttach is een vrij nieuwe, kortdurende en effectieve interventie. Zonder te praten. Door denkopdrachten en lichte ritmische aanraking van je handen (het zogeheten ’trommelen’) wordt de gelijktijdige verwerking van meerdere zintuiglijke prikkels gestimuleerd. Dat levert een ‘opgeruimd hoofd’ op, minder klachten, minder stress en een duidelijke richting over wat je te doen staat.
 • coaching
  Aanvullend op bovenstaande interventies reiken we je – als dat nog nodig is – handige tips en weetjes aan, die passen bij jouw situatie.

Resultaat in korte tijd

De Zipper®Methode bestaat uit vijf of zes sessies van gemiddeld anderhalf uur. De sessies vinden plaats binnen een tijdsbestek van twee tot drie maanden op onze locatie in Midwest, Cabralstraat 1 in Amsterdam.


Wat coachees zeggen